top of page

Heeft uw kind moeite met automatiseren van bijvoorbeeld de tafels? Haalt uw kind de 6 en de 9 vaak door elkaar? Denkt de leerkracht dat er mogelijk sprake is van dyslectie, maar laat de Cito-score net een beter resultaat zien? Of denkt de leerkracht dat uw kind een beelddenker is?

 

Dan kan het zijn dat het talige-leersysteem minder goed aansluit bij uw kind. Uw kind kan een voorkeur hebben voor een meer beeldende aanpak.

 

Trots op mijn talent helpt daarbij. 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
SERVICES

VOOR WIE

 

KINDEREN

OUDERS/VERZORGERS

en LEERKRACHTEN

 

PROFESSIONALS

wetenschappelijk onderzoek

Waarom

Door het begeleiden van mijn kinderen op de basischool kwam ik er achter dat er twee soorten leersystemen te onderscheiden zijn: het talig- en het visuele leersysteem.

 

Als een kind met 4 jaar naar de basisschool gaat, is hij/zij heel visueel ingesteld. Vanaf groep 3 zullen kinderen zich steeds taliger gaan ontwikkelen. Waar ze eerst dachten in plaatjes zal dat worden overgenomen door woorden.

 

Ons schoolsysteem is daar op ingesteld, de lesstof wordt talig aangeboden. Beeld- of visueledenkers kunnen daar problemen mee hebben en achter blijven. Door goede begeleiding en een andere manier van lesstof aanbieden kunnen verrassende resultaten behaald worden.

Met Trots op mijn talent wil ik de lesmethode Leren Leren en (eigen ontwikkelde) leerhulpmiddelen inzetten voor alle beelddenkers. Zodat zij de lesstof makkelijker tot zich kunnen nemen en leren dat leren ook leuk kan zijn!

 

Reacties van een ouders:

"Hoi Marieke, Anna kwam gister helemaal enthousiast thuis! Ze vertelde dat ze eindelijk de clou van de deelsommen begreep. Ze ging vanmorgen een stuk geruster voor haar rekencito naar school. 👍🏻 Dankjewel!"

" Hoi Marieke, ik laat je nog even weten dat Jonas zijn spreekbeurt heel goed is gegaan. Hij had een 8,5. Maar belangrijker nog: hij zei dat hij het leuk vond en niet heel zenuwachtig was. Dank voor je hulp Marieke!"

Ben je nieuwsgierig geworden?

Stuur me dan een bericht! Ik vertel je graag meer over Beelddenken en hoe je Beelddenkers kan helpen.

Our work
Hulpmiddelen

TOPOGRAFISCHE KAARTEN NEDERLAND

13 Gekleurde topografische kaarten van Nederland

Vermeld bij de aanvraag de naam en plaats van uw school en de kaarten worden gepersonaliseerd aan u verzonden. Wanneer u wijzigingen heeft in de kaarten (bijv. plaatsen vermeld wilt hebben die er niet standaard op staan) kunt u die doorgeven.

Prijs is exclusief 21% btw.

€ 79,99

GEKLEURDE LEESLINEAAL

Wanneer letters tijdens het lezen 'dansen' of 'wiebelen' op het papier dat kunnen deze leeslinealen rust geven. Welke kleur de voorkeur heeft is makkelijk achter te komen.

Prijs is inclusief onderzoek en een gekleurde leeslineaal (exclusief reiskosten).

€ 25,00

Please reload

CONTACT

OVER MIJ

Mijn naam is Marieke Verf.  Ik heb een eigen reclamebureau Vormgeverij Verf en de Buuf. Op verfendebuuf.nl kan je werk van mij zien. Daarnaast vind ik het leuk om kennis over te dragen aan kinderen en jong volwassenen.

Ik heb zelf 3 kinderen die ik begeleid bij hun groter worden. Het is mooi om te zien welke kant zij zich op ontwikkelen. Ik ben trots op hoe ze het doen en op hun talenten.

Contact

Trots op mijn talent is een onderdeel van Verf & de Buuf

 

Beijerdstraat 9

4112 NE  BEUSICHEM

 

info@trotsopmijntalent.nl


Tel: 06-4489 6631

Bereikbaar:

 

van maandag tot en met vrijdag

tussen 8.30 en 17.00 uur

Bericht ontvangen!

over mij
bottom of page